Har du råd til at miste 25% på bundlinjen?

Hvordan sikrer du fremdrift i projekter og i forandringer? Hvordan får du engagerede og loyale medarbejdere? Hvordan styrker du teamånden?

Negative hændelser, mangelfuld kommunikation og dårlig følelsesmæssig balance har enorme konsekvenser for engagement, produktivitet, samarbejdsevner og performance på en arbejdsplads.

Og dermed bundlinjen.

Når du som leder bliver mere bevidst om konsekvenserne af dine handlinger, kan du ved blot små ændringer  transformere dit team og  skabe langt mere produktive dynamikker!

Vi kalder det Balanceret ledelse:

“(Uddannelsen i Balanceret ledelse) er spændende og lærerig! Sammenfiltrede krav og forventninger er et grundvilkår i en virksomhed, men ved at udøve balanceret ledelse kan vi blive bedre til at tage beslutninger, der giver resultater. I sidste ende vil en bedre balance i arbejdslivet ikke kun gavne den enkelte – det vil også øge effektiviteten og arbejdsglæden til gavn for både medarbejdere og virksomhed.“                           

– Michael Hemicke, Director Northern Region, El:Con.

Transformér dynamikken i dit team

Du og dine medarbejdere er det fundament, som jeres succes bygger på. Dine beslutninger og din ledelse aflæses direkte i dine personlige resultater og virksomhedens bundlinje. Ikke kun den økonomiske bundlinje, men også den tredobbelte bundlinje: mennesker, miljø og indtjening.

Derfor tager Balanceret Ledelse udgangspunkt i dig som leder – hvordan du navigerer i og afvejer dine beslutninger, så du styrker både din og dit teams samarbejde og performance samt jeres balance som mennesker. 

“Som virksomhed vægter KEN Storkøkken trivsel og motivation højt. Balanceret ledelse vil for os være et godt supplement. Uddannelsen er i høj grad brugbar for os i dagligdagen, både i virksomheden og privat.”                  – Direktør Jan Foged, Ken Storkøkken.

Balanceret ledelse er en intensiv og anvendelsesorienteret uddannelse, der accelererer din indlæring og resultater gennem teori og sparring mellem de enkelte moduler. Udgangspunktet er den nyeste hjerneforskning, psyko-sociale dynamikker og ledelsesteorier. Det giver dig som leder dyb indsigt i og konkrete værktøjer til at skabe større balance og bedre mental sundhed i din virksomhed.

Det sikrer dig bedre performance og bedre resultater.

Det får du:

Balanceret Ledelse er en intensiv uddannelse. Den accelererer din indlæring og dine resultater, fordi du bruger det lærte i praksis gennem sparring mellem de enkelte moduler.

4 moduler

Balanceret lederskab, Den systemiske metode, Den indre arbejdslivsbalance og Balanceret ledelse

Unik viden og værktøjer

Al viden og værktøjer er anvendelsesorienterede, og du kan begynde at bruge dem med det samme

E-learning

De 4 e-learning moduler giver dig fleksibilitet i en travl hverdag. Du vælger præcis den læringsstil, du foretrækker – læs, lyt og se video. Hvert modul indeholder refleksionsøvelser og afsluttes med en multiple choice-test.

Fokus og nærvær

Du styrker din evne til at holde fokus og være nærværende, så du både fremmer din egen energi og dit teams performance og samarbejde

4 timers personlig sparring

Den personlige sparring vinkler uddannelsen på præcis dine udfordringer. Det gør, at du kan anvende det, du lærer med det samme

Eksamen og diplom

Det omfattende e-learning univers giver dig en dybdegående viden om balanceret ledelse. Vi kommer ind omkring hjernen, og hvordan følelser og indtryk påvirker os. Vi trækker på mange forskellige ledelsesteorier, og vi ser på, hvordan de psyko-sociale dynamikker fungerer mellem leder og medarbejder og medarbejderne imellem. Alt sammen underbygget af grundigt udvalgte cases.

Det er en uddannelse, hvor du som leder får et dybt kendskab til dig selv og din rolle, som leder – og ikke mindst bliver skarp på, hvordan du påvirker dine omgivelser. 

“Den unikke anvendelse af e-learning med tilhørende sparring giver et forløb som adskiller sig positivt fra vanlig kursusforforløb.”

– Palle Jørgensen, Servicechef El:Con

FÅ ADGANG TIL VORES UNIKKE E-LEARNINGSPLATFORM OG SPARRING

Det giver dig fuld fleksibilitet. Du bestemmer selv hvor og hvornår, du vil uddanne dig. Så snart du har bestilt uddannelsen får du adgang til din personlige side, hvor alle moduler, lyd, video mm er samlet

PRIS: Kr. 13.975 + moms

STYRK LEDERGRUPPEN 

Du kan også en uddannelse i Balanceret ledelse for hele ledergruppen. Det giver jer et fælles sprog og en fælles værktøjskasse, der giver jer fundamentet til at rykke som virksomhed og skabe resultater. Vi starter og afslutter med en halv kursusdag ude hos jer.

Kontakt os for et tilbud

40147360 eller info@cbaf.dk.

Læs også Nyhedsmagasinet Balance om balanceret ledelse HER