Balanceret Ledelse

Én af dine vigtigste opgaver som leder er at skære igennem og tage en beslutning trods svære dilemmaer. Dine beslutninger har store menneskelige og dermed også økonomiske konsekvenser – både postive og negative. For de påvirker uundgåeligt engagementet, motivationen og samarbejdet blandt medarbejderne, hvilket igen påvirker produktiviteten, konkurrenceevnen og i sidste ende din virksomheds bundlinje.

Navigér i et spændingsfelt 

For at tage de bedste beslutninger under de givne omstændigheder – de beslutninger, der giver langsigtede resultater – skal du navigere sikkert i spændingsfeltet mellem de ofte mange forskellige  interessenter og deres interesser. Det gælder både internt i forhold til medarbejdere, teams, ledergrupper, produktionshensyn og trivsel. Og eksternt i forhold til kunder, leverandører og samfundets organisationer.

Vil du høre mere? Kontakt os med det samme: 

40 14 73 60 

INFO@CBAF.DK 

Svære dilemmaer

Alle har forventninger og ofte også helt specifikke krav til dig og din virksomhed – og meget ofte modsatrettede krav og forventninger.  Det er i det spændingsfelt, at der konstant opstår svære dilemmaer:

 • Medarbejderhensyn eller kundehensyn
 • Toplinje eller bundlinje
 • Forandring eller stabilitet
 • Tillid eller kontrol
 • Karriere eller familie

Kompleks virkelighed

Så enkelt er det selvfølgelig ikke i virkeligheden, der er langt mere kompleks og uigennemsigtig.  Ofte skal du tage en beslutning, hvor krav og forventninger er sammenfiltrede:

Du bliver eksempelvis mødt af høje krav til kvaliteten, men I har få ressourcer og skarpe deadlines – og hvis du flytter medarbejdere fra andre afdelinger, vil de afdelinger lide.

Sammenfiltrede krav og forventninger er et grundvilkår i en virksomhed, men ved at udøve Balanceret ledelse vil du blive skarpere til at tage beslutninger, der giver bedre resultater på både kort og lang sigt.

Hvordan det?

Hvad er Balanceret ledelse?

Balanceret ledelse handler grundlæggende om at blive mere bevidst som leder om alle de interesser. krav og hensyn, der altid er på spil og de dilemmaer, de skaber. Og hvordan du på en nøgtern måde afvejer de mange forskellige konsekvenser – store og små – din beslutning vil få for medarbejdere, omverdenen og ikke mindst din virksomheds bundlinje.

Hvem vil du være som leder?

Hvornår har du sidst set på dig selv som leder - er dit fundament og din succes afspejlet i det, du står for som leder? 

Det er med disse briller på, vi tilbyder dig denne intensive lederuddannelse “Balanceret Lederskab”. En Lederuddannelsen som tager udgangspunkt i dig som person og den arbejdssituation, du står i. Du bruger det lærte i dagligdagen, så du skaber resultater med det samme. 

Målgruppe

Balanceret Lederskab er målrettet ledere, der vil styrke deres fundament og ledelse. Det er ledere, der ved, at de skal lede gennem andre mennesker for at få den succes, de gerne vil have. Det er ledere, der anerkender, at de selv er det vigtigste ”redskab” for at få succes som leder, og dermed er deres eget fundament, balance og viden nøglen til succes.

Klar, start, parat

Vi går i gang  torsdag den 5. november, 2021. Vi er online 5 gange. Vi kører i stilling en uge før opstart, hvor du vil få yderligere information.

4  November

Balanceret lederskab

Modul 1:

Fokus på dit lederskab

Indhold og udbytte her

11 november

Den systemiske metode

Modul 2:

Metoder og værktøjer

Indhold og udbytte her

17 november

Den indre arbejdslivsbalance

Modul 3:

Engagement og performance

Indhold og udbytte her

24 november

Balanceret Ledelse naviger succesfuldt

Modul 4:

Ledelsesparadokser der skal løses

Indhold og udbytte her

Live konsultation den 15. november

Du kan deltage i livekonsultation, hvor deltagerne får mulighed for at stille spørgsmål og lære af hinanden. Varighed 2 timer.

Uddannelsesdiplom

Du modtager et diplom efter endt uddannelse. I hvert modul gennemgår du en multiple choice test, samt kommer til at arbejde med de værktøjer, der indgår i modulet i praksis. Testen og dit arbejde med værktøjerne i din dagligdag er fundamentet for dit uddannelsesdiplom.

Pris

Kr. 3.995,00 + moms

Tilmeld dig her

hjemmearbejde og coronavirus -hjemmeskole

Det får du:

 • Online møder, der optages og lægges i et medlemsforum, der gør, at du kan se eller gense hvert enkelt modul. Hvert modul er af 1 ½ times varighed.
 • Hvert modul og hvert møde er fortløbende bygger ovenpå hinanden. Du kommer til at gå tilbage til tidligere moduller efterhånden som din viden og værktøjer kobles sammen på nye banebrydende måder.
 • Konkrete værktøjer i hvert modul, du kan bruge igen og igen
 • Du får en uddannelse, der tager hensyn til forskellige læringsstile. Du vil kunne høre eller genhøre, hvert modul. Du kan læse dit modul on-line eller printe undervisningsmaterialet ud eller downloade en pdf. Hvert modul har en kort introduktionsvideo.
 • Konkrete ledelsesmetoder, der giver dig nye rammer og strukturer til at forstå din og andres reaktioner, og dermed engagement og resultatskabelse.
 • Konkrete opgaver og refleksionsøvelser der gør at du kommer til at arbejde med ugens tema og dermed får integreret det lærte i din praksis.
 • En stor gennemtestet værktøjskasse med flere værktøjer og metoder, der styrker din ledelse og dit fundament

 

Du tilmelder dig her:

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv

CBAF er en tænketank og kursusvirksomhed. Vores mål har siden 2004 været, at skabe en sundere balance mellem arbejdsliv og familieliv/privatliv. det gør vi ved at omsætte viden om arbejdsliv, familieliv og mental sundhed til brugbare og effektive redskaber for det moderne karrieremenneske. 

Kontakt os

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv
Amaliegade 28
1256 København K

CVR: 25258355

Mail: info@cbaf.dk
Tel: 40147360