Balanceret Lederskab

Vores uddannelsesforløb til dig der vil være frontløber og styrke dit lederskab

 

On-line kort og intensiv lederuddannelse, der rykker

4 uger á 3-5 timer

Hver uge et nyt tema

 

Livesparring

 

Starter tirsdag den 26. januar 2022

Ja, tak – jeg er klar

 

Hvem vil du være som leder?

Hvornår har du sidst set på dig selv som leder ?  Er dit fundament og din succes afspejlet i det, du står for som leder? Hvordan styrker du din succes som leder?

Det er med disse briller på, vi tilbyder dig denne intensive lederuddannelse “Balanceret Lederskab”. En Lederuddannelsen som tager udgangspunkt i dig som person og den arbejdssituation, du står i. Du bruger det lærte i dagligdagen, så du skaber resultater med det samme. 

Målgruppe

Balanceret Lederskab er målrettet ledere, der vil styrke deres fundament og ledelse. Det er ledere, der ved, at de skal lede gennem andre mennesker for at få den succes, de gerne vil have. Det er ledere, der anerkender, at de selv er det vigtigste ”redskab” for at få succes som leder, og dermed er deres eget fundament, balance og viden nøglen til succes.

Klar, start, parat

Vi går i gang  tirsdag den 26. januar 2022. Vi er online 5 gange. Vi kører i stilling en uge før opstart, hvor du vil få yderligere information.

Kom med her

26 januar

Balanceret lederskab

Modul 1:

Fokus på dit lederskab

Indhold og udbytte her

2 februar

Den systemiske metode

Modul 2:

Metoder og værktøjer

Indhold og udbytte her

8 februar

Den indre arbejdslivsbalance

Modul 3:

Engagement og performance

Indhold og udbytte her

2 marts

Balanceret Ledelse naviger succesfuldt

Modul 4:

Ledelsesparadokser der skal løses

Indhold og udbytte her

Live konsultation den 24 februar

Du kan deltage i livekonsultation, hvor I som deltagere får mulighed for at stille spørgsmål og lære af hinanden. Varighed 2 timer.

Uddannelsesdiplom

Du modtager et diplom efter endt uddannelse. I hvert modul gennemgår du en multiple choice test, samt kommer til at arbejde med de værktøjer, der indgår i modulet i praksis. Testen og dit arbejde med værktøjerne i din dagligdag er fundamentet for dit uddannelsesdiplom.

Pris

Kr. 4.000,00 + moms

Ialt kr. 5.000,00

Tilmeld dig her

hjemmearbejde og coronavirus -hjemmeskole

Det får du:

  • Online møder, der optages og lægges i et medlemsforum, der gør, at du kan se eller gense hvert enkelt modul. Hvert modul er af 1 ½ times varighed.
  • Hvert modul og hvert møde er fortløbende og bygger ovenpå hinanden. Du kommer til at gå tilbage til tidligere moduller efterhånden, som din viden og værktøjer kobles sammen på nye banebrydende måder.
  • Konkrete værktøjer i hvert modul, du kan bruge igen og igen.
  • Du får en uddannelse, der tager hensyn til forskellige læringsstile. Du vil kunne høre eller genhøre, hvert modul. Du kan læse dit modul on-line eller printe undervisningsmaterialet ud eller downloade en pdf. Hvert modul har en kort introduktionsvideo.
  • Konkrete ledelsesmetoder, der giver dig nye rammer og strukturer til at forstå din og andres reaktioner, og dermed engagement og resultatskabelse.
  • Konkrete opgaver og refleksionsøvelser der gør, at du kommer til at arbejde med ugens tema og dermed får integreret det lærte i din praksis.
  • En stor gennemtestet værktøjskasse med flere værktøjer og metoder, der styrker din ledelse og dit fundament.

 

Kom med her:

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv

CBAF er en tænketank og kursusvirksomhed. Vores mål har siden 2004 været, at skabe en sundere balance mellem arbejdsliv og familieliv/privatliv. Det gør vi ved at omsætte viden om arbejdsliv, familieliv og mental sundhed til brugbare og effektive redskaber for det moderne karrieremenneske. 

Kontakt os

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv
Amaliegade 28
1256 København K

CVR: 25258355

Mail: info@cbaf.dk
Tel: 40147360