Balanceret Lederskab

Vores uddannelsesforløb til dig der vil være frontløber og styrke dit lederskab

 

On-line kort og intensiv lederuddannelse, der rykker

4 uger á 3-5 timer

Hver uge et nyt tema

 

Livesparring

 

Starter tirsdag den 21.april 2022

Ja, tak – jeg er klar

Hvem vil du være som leder?

Hvornår har du sidst set på dig selv som leder ?  Er dit fundament og din succes afspejlet i det, du står for som leder? Hvordan styrker du din succes som leder?

Det er med disse briller på, vi tilbyder dig denne intensive lederuddannelse “Balanceret Lederskab”. En Lederuddannelsen som tager udgangspunkt i dig som person og den arbejdssituation, du står i. Du bruger det lærte i dagligdagen, så du skaber resultater med det samme. 

Målgruppe

Balanceret Lederskab er målrettet ledere, der vil styrke deres fundament og ledelse. Det er ledere, der ved, at de skal lede gennem andre mennesker for at få den succes, de gerne vil have. Det er ledere, der anerkender, at de selv er det vigtigste ”redskab” for at få succes som leder, og dermed er deres eget fundament, balance og viden nøglen til succes.

Klar, start, parat

Vi går i gang  torsdag den 21.april 2022. Vi er online 5 gange. Vi kører i stilling en uge før opstart, hvor du vil få yderligere information.

Kom med her

21.april

Balanceret lederskab

Modul 1:

Fokus på dit lederskab

Indhold og udbytte her

28.april

Den systemiske metode

Modul 2:

Metoder og værktøjer

Indhold og udbytte her

5. maj

Den indre arbejdslivsbalance

Modul 3:

Engagement og performance

Indhold og udbytte her

17. maj

Balanceret Ledelse naviger succesfuldt

Modul 4:

Ledelsesparadokser der skal løses

Indhold og udbytte her

Live konsultation den 10. maj, 2022

Du kan deltage i livekonsultation, hvor I som deltagere får mulighed for at stille spørgsmål og lære af hinanden. Varighed 2 timer.

Uddannelsesdiplom

Du modtager et diplom efter endt uddannelse. I hvert modul gennemgår du en multiple choice test, samt kommer til at arbejde med de værktøjer, der indgår i modulet i praksis. Testen og dit arbejde med værktøjerne i din dagligdag er fundamentet for dit uddannelsesdiplom.

Tidspunkt

Hvert modul starter kl. 9.30 og slutter kl.11.00

Pris

Kr. 2.750,00 + moms

Ialt kr. 3.437,50

Tilmeld dig her

hjemmearbejde og coronavirus -hjemmeskole

Det får du:

  • Online møder, der optages og lægges i et medlemsforum, der gør, at du kan se eller gense hvert enkelt modul. Hvert modul er af 1 ½ times varighed.
  • Hvert modul og hvert møde er fortløbende og bygger ovenpå hinanden. Du kommer til at gå tilbage til tidligere moduller efterhånden, som din viden og værktøjer kobles sammen på nye banebrydende måder.
  • Konkrete værktøjer i hvert modul, du kan bruge igen og igen.
  • Du får en uddannelse, der tager hensyn til forskellige læringsstile. Du vil kunne høre eller genhøre, hvert modul. Du kan læse dit modul on-line eller printe undervisningsmaterialet ud eller downloade en pdf. Hvert modul har en kort introduktionsvideo.
  • Konkrete ledelsesmetoder, der giver dig nye rammer og strukturer til at forstå din og andres reaktioner, og dermed engagement og resultatskabelse.
  • Konkrete opgaver og refleksionsøvelser der gør, at du kommer til at arbejde med ugens tema og dermed får integreret det lærte i din praksis.
  • En stor gennemtestet værktøjskasse med flere værktøjer og metoder, der styrker din ledelse og dit fundament.

Kom med her:

Få din egen personlige coach

For dig der gerne vil have personlig sparring under uddannelsen tilbyder vi 4 timers personlig sparring. Normalpris kr. 7.500 –  Bonus til dig, der vil have sparring sammen med online uddannelsen får du 50% rabat: Kr. 3.750 + moms.

Ja, tak – lad mig få kursus og 4 timers personlig sparring til kr. ialt Kr. 6.500 + moms LIGE HER.

 

Underviser, sparring og coach

Helle Rosdahl Lund, cand. merc, Stifinder, har udviklet kurset: Balanceret Lederskab. Helle har mange års ledererfaring og erfaring som selvstændig. Hun har undervist og været censor på CBS, RUC og Handelshøjskolen i Århus. Helle har lavet reseach om ledelse og har fokus på hjernens betydning for ledelse. Du kan se nogle af de mange artikler, hun har skrevet her.

”Jeg elsker at være med til at se mennesker udvikle sig som menneske og leder. Jeg ser livet som en lang uddannelsesrejse, hvor vi hele tiden kan blive klogere på os selv og hinanden.”

Underviser, Sparringspartner og coach

Chilli Staunsager er certificeret i Balanceret Lederskab (marts 2020).

Chilli har mange års erfaring med rådgivning, coaching og facilitering i forskellige virksomheder, dels som selvstændig og dels som ansat.

”Det vil være fantastisk at følge dig som leder på denne skarpe lederuddannelse, som helt klart er designet, så det giver max. udbytte til dig i dit daglige lederskab.”

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv

CBAF er en tænketank og kursusvirksomhed. Vores mål har siden 2004 været, at skabe en sundere balance mellem arbejdsliv og familieliv/privatliv. Det gør vi ved at omsætte viden om arbejdsliv, familieliv og mental sundhed til brugbare og effektive redskaber for det moderne karrieremenneske. 

Kontakt os

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv
Amaliegade 28
1256 København K

CVR: 25258355

Mail: info@cbaf.dk
Tel: 40147360