Vi tilbyder kurser, foredrag og workshops, som adresserer aktuelle problemstillinger på arbejdspladsen i dag og i den nære fremtid. Med udgangspunkt i den nyeste forskning tilrettelægger vi både kurser over længere tid – med kursusdage kombineret med e-learning – og helt korte endagskurser. Vi tilpasser vi selvfølgelig  kurset, workshoppen eller foredraget efter lige netop den situation som dig og din virksomhed står i.

SÅDAN FÅR DU BALANCE TILBAGE I DIT LIV - 6 VÆRKTØJER PÅ 6 UGER (E-BOG)

Vi har udviklet et særligt kursus for dig, der trods en travl hverdag, har lyst til at arbejde med dig selv og skabe større  harmoni i arbejds- og familielivet.

Inddelt i 6 moduler – et for hver uge – fokuserer vi på konkrete og enkle værktøjer, inden for vigtige områder som energi, nærvær, planlægning og værdier. Hvis du følger kurset og tester værktøjerne i din hverdag, vil du i løbet af blot 6 uger mærke klare forbedringer i dit overskud, effektivitet og din livsglæde.

Revolutionære baby-boomers og selvoptagede Generation Y'ere

Vi arbejder længere og længere, og i dag er vi flere generationer på arbejdsmarkedet end nogensinde før . Hvad betyder det for kulturen på arbejdspladsen?

Ledere er nødt til at blive bevidste om de forskellige generationers holdninger, værdier og måder at arbejde på. Kun derved kan virksomhederne sikre den fremtidige vækst gennem samarbejde, positive gevinster ved mange forskellige generationer og ikke mindst tiltrækning af nye talenter.

Vil du høre mere? Kontakt os med det samme: 

40 14 73 60 

INFO@CBAF.DK

 

Karriere og familie - både og

Har du også hørt, at du er nødt til at prioritere enten arbejdet eller familien? Vi mennesker er rigtigt gode til at organisere verden i modsætninger. Og arbejde og familie er et af de mest klare eksempler.

Men verden er ikke sort/hvid. Og hvis du kun fokusere på modsætningerne, så er det svært at få øje på løsningerne.

Karriere og familie – både og er et foredrag eller en workshop, som udfordrer vedtagne konventioner. Udgangspunktet er, at vi alle er forskellige og at karriere og familie derfor er personlige valg. Det er ikke sort/hvidt.

Vil du høre mere? Kontakt os med det samme: 

40 14 73 60 

INFO@CBAF.DK 

Skab tryghed under forandring

Forandringer er et grundvilkår på det moderne arbejdsmarked. Men hver gang I forandrer arbejdsgangene, skaber det usikkerhed hos medarbejderne. Usikkerhed og nervøsitet koster på bundlinjen.

Foredraget Skab tryghed under forandring sætter fokus på, hvordan  forandringer påvirker den enkelte medarbejder. Og hvordan kan den enkelte – både leder og medarbejder – selv påvirke forandringsprocessen og få et mere trygt og dermed produktivt arbejdsliv.

Vil du høre mere? Kontakt os med det samme: 

40 14 73 60 

INFO@CBAF.DK

Leder i balance

Det er svært at trække stikket som leder. Så hvordan opnår du den bedste balance mellem familieliv og arbejdsliv? Foredraget Leder i balance tager udgangspunkt i dig som leder. Vi kommer ind på:

  • Bevidsthed og betydning af balance
  • Hvordan fastholder du din work life balance?
  • Hvordan spotter du problemer med work life balance hos dine medarbejdere? Og hvad kan du gøre?
  • Grænsen mellem din opgaver som leder og dine medarbejderes eget ansvar.
  • Hvordan du prioriterer

Du vil opleve, at det er muligt at opnå en smittende livsglæde og blive en rollemodel for dine omgivelser. Det vil gøre det meget nemmere at nå dine personlige mål  og højne resultaterne for hele din afdeling.

 Vil du høre mere? Kontakt os med det samme: 

40 14 73 60 

INFO@CBAF.DK

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv

CBAF er en tænketank og kursusvirksomhed. Vores mål har siden 2004 været, at skabe en sundere balance mellem arbejdsliv og familieliv/privatliv. det gør vi ved at omsætte viden om arbejdsliv, familieliv og mental sundhed til brugbare og effektive redskaber for det moderne karrieremenneske. 

Kontakt os

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv
Amaliegade 28
1256 København K

CVR: 25258355

Mail: info@cbaf.dk
Tel: 40147360