Leder i balance

Lederrollen er under hastig forandring.  Globalisering, digitalisering, robotteknologi, generationskonflikter og grænseløshed forandrer de opgaver, der skal løses og de kompetencer, der efterspørges.

Morgendagens leder kender sine styrker, men i høj grad også sine svagheder. Lederens personlighed kommer i spil på en helt ny måde. Medarbejderne efterspørger en empatisk person, som hviler i sig selv. 

Du skal være skarp på din egen rolle, og hvordan dine handlinger og de signaler du udsender påvirker dine medarbejdere. Hvor vigtigt er det, at du hilser på dine medarbejdere om morgenen?

Tjek vores splinternye kursus for fremtidens ledere HER  

6 konkrete råd til at få familieliv og arbejdsliv til at balancere

Sådan får familier, hvor både mor og far har karriere det hele til at balancere- fra Bloggen

Kend til de 6 punkter, der kendetegner de karrierefamilier, der får balancen med karriere og familieliv til at fungere, lige her på Helles blog.

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv

CBAF er en tænketank og kursusvirksomhed. Vores mål har siden 2004 været, at skabe en sundere balance mellem arbejdsliv og familieliv/privatliv. det gør vi ved at omsætte viden om arbejdsliv, familieliv og mental sundhed til brugbare og effektive redskaber for det moderne karrieremenneske. 

Kontakt os

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv
Amaliegade 28
1256 København K

CVR: 25258355

Mail: info@cbaf.dk
Tel: 40147360