Sådan får du balance tilbage i dit liv - 6 værktøjer på 6 uger

Vi har udviklet et særligt kursus for dig, der trods en travl hverdag, har lyst til at arbejde med dig selv og skabe større  harmoni i arbejds- og familielivet.

Inddelt i 6 moduler – et for hver uge – fokuserer vi på konkrete og enkle værktøjer, inden for vigtige områder som energi, nærvær, planlægning og værdier. Hvis du følger kurset og tester værktøjerne i din hverdag, vil du i løbet af blot 6 uger mærke klare forbedringer i dit overskud, effektivitet og din livsglæde.

Du finder Sådan får du balance tilbage i dit liv – 6 værktøjer på 6 uger HER

Balancehjulet

Vi vil det hele. Men døgnet har kun 24 timer. Samtidig blæser forandringens vinde både på arbejdspladsen og i samfundet generelt. 

Det gælder om at være omstillingsparat, være kompetent til sit job/sin karriere og sin fritid. Men vigtigst gælder det om at bevare balancen til sig selv, sin familie, og sine kolleger

Med Balancehjulet får du et simpelt og effektivt værktøj, der giver dig overblik over, hvordan du har det lige nu. Har du  den energi, livskvalitet og balance  du ønsker?

Du finder Balancehjulet HER 

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv

CBAF er en tænketank og kursusvirksomhed. Vores mål har siden 2004 været, at skabe en sundere balance mellem arbejdsliv og familieliv/privatliv. det gør vi ved at omsætte viden om arbejdsliv, familieliv og mental sundhed til brugbare og effektive redskaber for det moderne karrieremenneske. 

Kontakt os

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv
Amaliegade 28
1256 København K

CVR: 25258355

Mail: info@cbaf.dk
Tel: 40147360