STORE FORANDRINGER KRÆVER COMMITMENT OG ENGAGEMENT HOS MEDARBEJDERNE. MEN KUN 21% AF DANSKERNE ER ENGAGEREDE PÅ JOBBET (GALLUP)

77 % AF LEDERE MENER SELV, AT DE ER GODE TIL AT ENGAGERE MEDARBEJDERE. 88% AF MEDARBEJDERNE MENER DERIMOD, AT DERES LEDER SKADER ENGAGEMENTET (HARVARD)

Vi er sociale væsener og har brug for at være i følelsesmæssig balance for at yde vores bedste. Men både bevidste og ubevidste handlinger fra kolleger og især ledere skaber følelsesmæssig ubalance på arbejdspladsen. Det har store konskvenser for engagement, kreativitet, problemløsning og produktivitet i virksomheden. Lederen spiller en nøglerolle for at skabe en arbejdsplads i balance, hvor produktivitet og resultater blomstrer!

IFØLGE PROFESSOR BØRGE OBEL KOSTER DET VIRKSOMHEDER OP TIL 25% PÅ BUNDLINJEN, HVIS IKKE LEDERNE FORMÅR AT SKABE FØLELSESMÆSSIG BALANCE HOS MEDARBEJDERNE

Vi har med midler fra Foreningen Velliv testet en ny en uddannelse i Balanceret ledelse – styrk den mentale sundhed. En dybdegående uddannelse, der kombinerer nyeste hjerneforskning med viden om psyko-sociale dynamikker og veletablerede ledelsesteorier. Uddannelsen giver den ambitiøse leder en dyb indsigt i og værktøjer til at skabe større balance i eget liv og samtidig etablere rammer, der fremmer den mentale sundhed hos medarbejderne. Derved styrkes samarbejde, engagement og performance.

Lederne lærte blandt meget andet:

  • Hvordan du sikrer fremdrift i ethvert projekt og enhver forandring
  • Hvordan du skaber engagement og loyalitet  hos dine medarbejdere ved at arbejde bevidst med mental sundhed
  • Hvordan eksterne motivationsfaktorer utilsigtet bremser motivation og virkelyst hos medarbejderen
  • Hvor vigtig sammenhængen mellem mental sundhed og high performance er i forhold til produktivitet, kreativitet, tekniske kompetencer og meget mere
  • Hvordan arbejdsmiljø og organisationsmæssige strukturer forhindrer, at medarbejdere trives og yder deres bedste

SKAB EN MENTAL SUND ARBEJDSPLADS, HVOR PRODUKTIVITET OG KREATIVITET STORTRIVES

 

“Balanceret Lederskab har været en spændende rejse for mig. Særligt materialet om bl.a. willfull blindness, de hårde og bløde ledelsestaktikker samt evnen til at tænke ud fra modtagerens position (eller hvad vi nu kalder HEM-metoden) har været øjenåbnere. Balanceret Lederskab har allerede medført flere konkrete ændringer i måden hvorpå jeg uddelegerer opgaver, går til den enkelte medarbejdere samt opretholder balance i privatlivet til glæde for både mig, min familie og vores dygtige medarbejdere.”

– Halfdan Timm, Partner, Obsidian Digital 

Interesseret i at vide mere? Skriv til: info@cbaf.dk eller ring 40147360

Hvem står bag?

Kurset er udviklet af Helle Rosdahl Lund, direktør i CBAF. Helle har 25 års ledelseserfaring og er ekspert i work life balance og det gode arbejdsliv. Hun har udgivet bogen Work life balance 2.0 på Gyldendal Business.

Hun har mange års erfaring med afvikling af kurser og workshops målrettet ambitiøse ledere.

ADVISORY BOARD

Henrik Lind Husum, direktør og partner Shape Marketing.

Henrik har 26 års ledelseserfaring, heraf 13 år som rådgiver og sparringspartner for virksomhedsledere, mellemledere og medarbejdere i større organisationer.

John Damm Scheuer, ass. Professor, Institut for Kommunikation, Forretning og Informationsteknologi, Roskilde Universitet.

Johns forskning fokuserer på innovative ideer, og hvordan de i praksis bliver implementeret i organisationer. Et kerneområde er, hvordan balanceret ledelse kan møde udfordringerne i det 21. århundrede.

STØTTET AF VELLIV

Kurset er en virkningsfuld ledelsesmetode baseret på nyeste forskning.  Det er praktisk anlagt og tilrettelagt for at give kursusdeltagerne maksimal udbytte.

Kurset er  støttet af  Velliv Foreningen. LÆS MERE HER 

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv

CBAF er en tænketank og kursusvirksomhed. Vores mål har siden 2004 været, at skabe en sundere balance mellem arbejdsliv og familieliv/privatliv. det gør vi ved at omsætte viden om arbejdsliv, familieliv og mental sundhed til brugbare og effektive redskaber for det moderne karrieremenneske. 

Kontakt os

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv
Amaliegade 28
1256 København K

CVR: 25258355

Mail: info@cbaf.dk
Tel: 40147360