STORE FORANDRINGER KRÆVER COMMITMENT OG ENGAGEMENT HOS MEDARBEJDERNE. MEN KUN 21% AF DANSKERNE ER ENGAGEREDE PÅ JOBBET (GALLUP)

77 % AF LEDERE MENER SELV, AT DE ER GODE TIL AT ENGAGERE MEDARBEJDERE. 88% AF MEDARBEJDERNE MENER DERIMOD, AT DERES LEDER SKADER ENGAGEMENTET (HARVARD)

Vi er sociale væsener og har brug for at være i følelsesmæssig balance for at fungere optimalt og yde vores bedste. Ubevidste handlinger fra kolleger og især ledere kan skabe bekymring og usikkerhed hos medarbejderne. Det skader igen engagement, kreativitet og produktiviteten i virksomheden. Lederen spiller derfor en nøglerolle for at skabe en arbejdsplads i balance, hvor produktivitet og resultater blomstrer!

IFØLGE PROFESSOR BØRGE OBEL KOSTER DET VIRKSOMHEDER OP TIL 25% PÅ BUNDLINJEN, HVIS IKKE LEDERNE FORMÅR AT SKABE FØLELSESMÆSSIG BALANCE HOS MEDARBEJDERNE

Vi lancerer nu Balanceret ledelse – FREMTIDENS LEDER. Et dybdegående kursus, der giver dig som leder konkret og brugbar viden og værktøjer til at skabe trivsel, øget samarbejde og engagement hos dine medarbejdere. Det vil sikre dig langt bedre resultater.  Du LÆRER blandt meget andet:

  • Hvordan du sikrer fremdrift i ethvert projekt og enhver forandring
  • Hvordan du skaber engagement og loyalitet  hos dine medarbejdere ved at arbejde bevidst med mental sundhed
  • Hvordan eksterne motivationsfaktorer utilsigtet klemmer motivation og virkelyst ud af medarbejderen
  • Hvor vigtig sammenhængen mellem mental sundhed og high performance er i forhold til produktivitet, kreativitet, tekniske kompetencer og meget mere
  • Hvordan arbejdsmiljø og organisationsmæssige strukturer forhindrer, at medarbejdere trives og yder deres bedste

SKAB EN MENTAL SUND ARBEJDSPLADS, HVOR PRODUKTIVITET OG KREATIVITET STORTRIVES

På vores kursus får du den nødvendige viden og de konkrete værktøjer, der skal til for at skabe en mentalt sund arbejdsplads med topmotiverede medarbejdere, der performer deres bedste.

Vi tager udgangspunkt i dig som leder. Hvor leder du? Hvordan leder du? Hvad er dit fundament?  

Derfra lærer du, hvordan du – gennem bevidste handlinger – skaber et positivt arbejdsmiljø med tillidsfuld og følelsesmæssig support for dine medarbejdere.

KURSET ER UDVIKLET i  dialog med ledere og trækker på den nyeste viden inden for hjerneforskning, psykologi, adfærdsteori og ledelsesteori.

Kurset løber over en periode på 2 måneder.  For det bedste resultat kombinerer vi kursusdage med fleksibel e-learning og løbende sparring – altid med udgangspunkt i dine udfordringer.

Kursusstart: 9. april kl.10 i København

Er du interesseret i at vide mere? Skriv til: info@cbaf.dk 

Her er et uddrag af virksomheder, der deltager. Er dig og din virksomhed den næste i rækken?

–  Mercur Andelskasse

–  Au2rep

–  Obsidian Digital 

–  Totalgruppen  

–  TS Stilladsmontage

–  KEN Storkøkken 

Hvem står bag?

Kurset er udviklet af Helle Rosdahl Lund, direktør i CBAF. Helle har 25 års ledelseserfaring og er ekspert i work life balance og det gode arbejdsliv. Hun har udgivet bogen Work life balance 2.0 på Gyldendal Business.

Hun har mange års erfaring med afvikling af kurser og workshops målrettet ambitiøse ledere.

ADVISORY BOARD

Henrik Lind Husum, direktør og partner Shape Marketing.

Henrik har 26 års ledelseserfaring, heraf 13 år som rådgiver og sparringspartner for virksomhedsledere, mellemledere og medarbejdere i større organisationer.

John Damm Scheuer, ass. Professor, Institut for Kommunikation, Forretning og Informationsteknologi, Roskilde Universitet.

Johns forskning fokuserer på innovative ideer, og hvordan de i praksis bliver implementeret i organisationer. Et kerneområde er, hvordan balanceret ledelse kan møde udfordringerne i det 21. århundrede.

STØTTET AF VELLIV

Kurset er en virkningsfuld ledelsesmetode baseret på nyeste forskning.  Det er praktisk anlagt og tilrettelagt for at give kursusdeltagerne maksimal udbytte.

Kurset er  støttet af fonden Velliv, der er en del af Nordea. LÆS MERE HER  

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv

CBAF er en tænketank og kursusvirksomhed. Vores mål har siden 2004 været, at skabe en sundere balance mellem arbejdsliv og familieliv/privatliv. det gør vi ved at omsætte viden om arbejdsliv, familieliv og mental sundhed til brugbare og effektive redskaber for det moderne karrieremenneske. 

Kontakt os

Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv
Amaliegade 28
1256 København K

CVR: 25258355

Mail: info@cbaf.dk
Tel: 40147360