Tillykke, fordi du nu har taget et bevidst valg om at tage styringen i dit eget liv og opnå dybere forståelse for, hvad der skaber ubalance i dit liv – og hvordan du ændrer det!

Jeg ved af gode grunde ikke, hvad præcis der motiverer dig til at tage det her kurset. Måske føler du dig stresset på jobbet? Måske føler du ikke, at du har tid nok til familien? Eller måske er du i tvivl om, hvilken vej, du skal vælge i dit arbejds- eller privatliv?

Årsagen er ikke så vigtig. For midlet er det samme: når vi lærer os selv bedre at kende, ved hvilke værdier, vi har, og hvad der giver vores liv mening, så bliver vi også bedre i stand til at prioritere, sætte grænser og tage styringen i vores liv.

Mit navn er Helle Rosdahl Lund. Jeg har i en årrække arbejdet med at skabe balance mellem arbejde og fritid. Jeg har skabt et kursus, som er let at gå til. Det er inddelt i 6 moduler, og jeg anbefaler, at du tager ét modul om ugen, der der er tid til at reflektere. Jeg har indtalt teksten, så du også har mulighed for at høre den i din bil på vej til arbejde.

I løbet af kurset skal vi se på alt fra energiniveau til værdier. Mine forventninger – og de er høje – er, at kurset vil give dig den (selv)indsigt og de konkrete værktøjer, der skal til for at skabe mere energi, overskud og balance i dit liv.

For at du får det størst mulige udbytte af kurset, vil jeg dog også tillade mig at give et råd: vær klar til at handle. Det er ikke nok at læse teksterne og se videoerne. Det væsentligste er, at du i hverdagen ændrer dine prioriteringer og skaber reelle forandringer.

Jeg er sikker på, at du vil få glæde af kurset.

Rigtig god fornøjelse!

Tag dette kursus