Generelle oplysninger

Navn – CENTER FOR BALANCE MELLEM ARBEJDSLIV OG FAMILIELIV ApS
Selskabsform – Anpartsselskab
CVR – 25258355
Adresse – Skobsborg Strandvej 83, 2942 Skodsborg
Email – info@cbaf.dk
Tel – +45 40147360
Etableringsdato – 16/3-2000

Priser

Hos cbaf.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

cbaf.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og mobilpay.
Betalingen vil blive trukket på din konto, når adgangen til det digitale produkt er leveret til dig.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

cbaf.dk tilstræber at udføre ordren hurtigst muligt efter afgivelsen.

Produktet vil være tilgængelig umiddelbart herefter.

Reklamationsret

Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret på e-bøger, lydbøger til download eller kurser såfremt bogen/kurset ikke er downloadet (der ikke er klikket på linket). I det øjeblik du klikker på linket eller downloader produktet afgiver du fortrydelsesretten.

 

Hvis produtket ikke fungerer kan du få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.
Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.
cbaf.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:
cbaf.dk
Amaliegade 28
1256 København K
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret på e-bøger, lydbøger  og kurser til download eller online forbrug, såfremt at du ikke har  downloadet  materialet og du ikke har  klikket på linket. Når du klikker på linket eller downloader de digitale produkter mister du fortrydelsesretten.

 

CBAF har ophavsret til alt materiale.

Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@cbaf.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varer undtaget af fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjeneste-ydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelseretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
  • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykke-lige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved digitale produkter, betyder det, at du ikke må gøre brug af din adgang til de digitale produkter.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til vi har modtaget den retur.

Varens stand ved returnering

Da produktet er digitalt, og indeholder ophavret beskyttet materiale, kan du fortryde dit køb og få returneret dine penge frem til det øjeblik, hvor du klikker på de medsendte links for at få adgang til indholdet.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet eller andet aftales i forbindelse med returneringen.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.