Kurser og foredrag

FANE: NYT KURSUS: Indre balance – fremtidens ledelse

Succesfulde forandringer kræver motiverede og engagerede medarbejdere. Men alt for mange savner fuldstændig engagement i deres job. En undersøgelse fra Gallup viser således, at kun 21% af danskerne er engagerede, når de møder ind om morgenen. Det tyder på en alvorlig ledelseskrise med alt for lidt fokus på at skabe den nødvendige følelsesmæssigt balance. Og det har tårnhøje økonomiske konsekvenser. Har du råd til at miste 25% på bundlinjen?

Vi lancerer nu et kursus for ledere, der vil skabe en mentalt sund arbejdsplads, hvor medarbejderne er i balance og resultaterne blomstrer. Vi vil kigge på de signaler lederen sender ud i organisationen. Men vi hjælper også lederen med at klarlægge de underliggende strukturer, som ødelægger samarbejde og skader tilfredshed og engagement hos medarbejderne.

Kurset er udviklet i dialog med ledere og trækker på research inden for psykologi, adfærdsteori og ledelsesteori. Kurset løbet over en periode på 3 måneder. Det er en kombination af 2 kursusdage, et onlinemodul med fleksibelt tilrettelagte øvelser samt løbende sparring med udgangspunkt i egne udfordringer. Kurset er finansieret af Velliv, der er en del af Nordea. Der vil dog være tale om et mindre deltagergebyr.